Vi på Lvngroom har flera fötter vi står på. Vi har våra mediebyråtjänster, så som fotografering, videoproduktion och innehållsproduktion. Vi har också strategitjänster där vi jobbar strategiskt med kunder genom att producera kommunikationsstrategier, strategier för sociala medier samt olika slags innehållsplanering för olika kanaler samt kommunikationsplanering. Men den servicen som vi säljer mest av är våra utbildningar i sociala medier och dem gillar vi!

Så kallade some-kurserna dras främst av mig, Laura J. Vi håller naturligtvis på att överföra en del av kurserna till webben, så som trenden är i dag, men jag tycker ändå det är jätte viktigt att jag också får träffas med kursdeltagarna face-to-face emellanåt. Det känns liksom mer ”på riktigt” och då kan man också känna av vibbarna direkt, och inte vänta på feedback som kanske kommer långt senare. Mitt sätt att lära är ganska intuitivt och det brukar funka bra. Jag planerar utbildningstillfällena ordentligt och väl, men kan vid behov ändra riktingen under dagens lopp. Jag tycker det är viktigt att inte fastna i det man planerat på förhand, utan styra innehållet också enligt den feedback jag får under dagen. Det här brukar uppskattas alltsom oftast.

Utöver some-kurser håller jag också en del kommunikationskurser där kanske betoningen inte enbart ligger på sociala medierna. Då måste jag förbereda mig ännu noggrannare, för att ha koll på vad organisationen redan hållit på med kommunikationsmässigt före jag kliver på estraden.

Mina två favoritkurser för tillfället är workshops (iofs innehåller alla mina kurser workshops). Dessa är strategiworkshops och fotoworkshops. I strategiworkshopen bygger vi tillsammans med kunden en ”somestrategi” (sociala medier-strategi säger svenskarna) eller en kommunikationsstrategi och det betyder att vi verkligen djupdyker i kundens kommunikation, megakul! Senaste strategidagen hade jag i fredags på Kimitoön och det blev hur bra som helst! Den andra favoriten, fotoworkshopen, handlar om att hinna fokusera på att ta bättre bilder och lära sig editera bilderna på mobiltelefonen. Vi jobbar enbart med mobiltelefonens kamera, men jag har nog inte slängt ut den som velat jobba med sin digikamera (bara vi lyckas överföra bilderna till mobilen för editering).

Ifall du blev nyfiken på mina some-kurser så ta gärna kontakt. Vi har inte för många kunder och jag har hållit på med detta längst av alla i Svenskfinland, så erfarenhet har jag definitivt i bakfickan! Min epost är [email protected] och telefonnummer 050 555 9292

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!