Kommunikation
är kul!

Vi vässar ditt budskap

Coffee Bean

Utbildning & konsultation

Coffee Bean

Foto & video

Coffee Bean

Innehåll och stöd till marknadsföringen

Vi vässar ditt budskap, hjälper med kommunikation och marknadsföring samt stöder försäljningen!

Vi väcker din historia till liv

Vi berättar inte historier för att de är trendiga. Vi berättar dem för att de är intressanta. Vi berättar för att de har en betydelse. Vi berättar om miljövänliga beslut. Vi berättar om en ren arbetsmiljö, även inom industrin. Vi berättar om succéer och misslyckanden för att dessa utgör en grund för just din kompetens. Vi berättar om en saft vars ingredienser kommer från granngården. Vi berättar om evenemanget som hela byn är med och arrangerar. Vi berättar historier som har betydelse och som väcker stora känslor, positiva känslor.

 

Laura Johansson

Utbildare och konsult inom sociala medier och kommunikation, skribent och fotograf. Laura Johansson kommer med en överblick och kan vid behov erbjuda ett helhetspaket inom digital kommunikation eller marknadsföring. Laura är en uppskattad utbildare inom sociala medier och kommunikation och förstår kundens vinkel och behov. Med Lauras hjälp kommer både nybörjare och längre hunna vidare i sin inlärning och får inspiration att bli kreativare i sin digitala kommunikation. Laura är också en fotograf som tar lyckade porträtt på precis vem som helst, även dig som hatar att bli fotograferad! Laura är helt tvåspråkig; hon skriver och talar både svenska och finska som mordersmål.

Karri Anttila

Karri Anttila har en lång erfarenhet som kommunikatör. Han producerar både text, bild och video, samt förstår helheten. Han har ett brett kunnande inom digital kommunikation och är som fisken i vattnet då han gör videor eller fotograferar åt kunden. Karri har bloggat länge för Teknosuomi (förut Androidsuomi), Finlands största blogg om Android-produkter, och har en lång erfarenhet från kommunikationsbyråer som specialiserat sig på teknologibranschen. Han har mycket bra kontakter till branschmedierna och kan på djupet berätta hur man bör jobba för att få kontakt med dessa.

Nyaste bloggningar

Dagen då jag slog knytnäven i bordet

Dagen då jag slog knytnäven i bordet

Det är Women's Entrepreneurship Day idag. Jag ser mig framför allt som en företagare. Förstås är jag också kvinna, mamma, sambo och så vidare. Men tyvärr är det fortfarande så att en ganska liten del av oss företagare är kvinnor, och om vi tittar på omsättningen så är...

läs mer
Coronaåret 2020 och en blick framåt

Coronaåret 2020 och en blick framåt

Året 2020 har varit utmanande för både och de flesta andra. Vi har fått balansera mellan förlorade arbetsuppdrag, nya uppdrag och hur man orkar med den nuvarande situationen. Detta fortsätter garanterat långt in på nästa år. I mars slog det oss plötsligt att vi kanske...

läs mer
När webben är det enda som finns kvar

När webben är det enda som finns kvar

Corona var inget vi räknade med, knappast ens då vi började höra oroväckande nyheter från Italien. Men nu är pandemin här och för att vi ska överleva detta måste vi alla göra vårt bästa för att förhindra att för många insjuknar samtidigt.

läs mer

 

Karta

 

 

Ta kontakt!

 

 

Telefon

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

 

 

Epost

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

 

 

Adress

Löjtnantsstigen 9
00410 Helsingfors

 

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!