Meikämandoliinit

Eli team Lvngroom

Tiimimme

Me Lvngroomin tiimi olemme kulkeneet pitkän matkan viestinnän maailmassa. Karri on työskennellyt mediataloissa suurten asiakkuuksien parissa. Laura on lähtenyt liikkeelle perheen matkailuyrityksistä ja it-toimistoista, haluten auttaa pienyrityksiä tekemään parempaa markkinointia. Meillä on hyvinkin laaja ymmärrys media-alasta ja viestinnästä. Pystymme nopeasti hahmottamaan sinunkin tilanteesi.

Laura Johansson

Kaksikielinen pitkän linjan sosiaalisen median kouluttaja, konsultti, valokuvaaja ja kirjoittaja, joka näkee kokonaisuuden ja ymmärtää asiakkaan budjetin ja resurssit. Laura hoitaa projektit maaliin ja rakastaa deadlineja. Laura on KTM, tradenomi, yo-merkonomi ja harkitsee vakavasti tohtoroimista.

Karri Anttila

Sosiaalisen median konsultti, valokuvaaja, videokeisari ja kirjoittaja. Visionääri, joka keksii sinulle hullumpia ideoita ja osaa kertoa, miten ne toteutetaan. Karri hahmottaa suuren kuvan ja sen, miten sinä asetut siihen.

Yhteistyökumppanimme

Teemme tiiviisti yhteistyötä tarkkaan valittujen ja luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme kattavampia markkinointi- ja viestintäpalveluita.

Katja Mölsä

Katja Mölsä on AimPlannerin budjetti- ja projektivelho, jonka kanssa teemme yhteistyötä niin pienissä kuin suurissakin markkinointikokonaisuuksissa. Häneltä luonnistuu myös taittotyöt.

Sari Sakala

Hippu Contentin Sari Sakala on pitkän linjan toimittaja, joka näkee kokonaisuudet. Sari on myös konseptoinut useita asiakaslehtiä.

Atte Kalke

Atte Kalke taikoo asiakkaillemme esitteet, flyerit, asiakaslehdet tai mitä painotuotteita ikinä tarvitsetkaan.

April Kommunikation

April Kommunikationin kanssa Lvngroomilla on laaja yhteistyö, joka kattaa mm. graafisen suunnittelun, verkkosivujen toteutukset ja teknisemmät verkkosivutyöt (verkkokaupat, varausjärjestelmät ja sovellukset).

Filip Smeds

Filip Smeds on meidän luottovalokuvaaja silloin, kun omat kätemme eivät riitä.

Suvi Suovaara

Valokuvaaja ja videokuvaaja, sekä visuaalisten projektien vetäjä Suvi Suovaara voi tarvittaessa hypätä projekteihimme, mikäli omat kätemme ovat täynnä.

Teemu Korpi

Teemu Korpi on pitkän linjan digiosaaja ja graafikko. Lisäksi hän rakentaa kitaroita.

Pistä vaikka savumerkkejä tulemaan

Puhelin

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

Sähköposti

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!