Viestitään
fiksummin

Matalalla kynnyksellä ja korkein tavoittein
Ota yhteyttä

Valokuva- ja videotuotanto

Tarjoamme ammattimaisia valokuvauspalveluita ja videotuotantopalveluita kevyellä kalustollamme. Potretit, yrityskuvat verkkosivuille, tuotekuvat, tunnelmakuvat ja tapahtumakuvat ketterästi tyylillä. Tapahtumakuvauksen yhteydessä voimme myös tarjota sosiaalisen median päivitykset suoraan tapahtumasta.

Yritysvideot, tunnelmavideot ja someen soveltuvat lyhyet videot saat myös meiltä näppärästi.

Valokuvaukset alkaen 350 € + alv, videot alkaen 800 € + alv.

Koulutukset, valmennukset ja työpajat

Lvngroom tarjoaa sinulle apua, kun haluat itse oppia enemmän tai kaipaat konkreettista ohjattua harjoittelua viestintääsi, sosiaaliseen mediaan tai sisällöntuotantoon. Innostu ja inspiroidu Laura Johanssonin viihdyttävissä koulutuksissa, valmennuksissa ja työpajoissa. Laura on pitkän linjan sosiaalisen median ja viestinnän kouluttaja. Hän on pidetty ja arvostettu alallaan.

Koulutukset, valmennukset ja työpajat alkaen 980 € + alv.

Suunnitelmat: sosiaalinen media, viestintä, kriisiviestintä, markkinointi

Autamme asiakkaitamme tekemään tehokkaita, toimivia ja konkreettisia suunnitelmia. Suunnitelmat toteutetaan useimmiten työpajamaisesti, eli tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lopputuloksena asiakkaalle toimitetaan konkreettinen suunnitelma työpajan keskustelujen pohjalta.

Somesuunnitelma, alkaen 980 € + alv
Viestintäsuunnitelma/markkinointisuunnitelma, alkaen 1280 € + alv
Kriisiviestintäsuunnitelma, alkaen 980 € + alv

Suunnitelmat toteutetaan usein strategiatyöpajan yhteydessä, jolloin räätälöimme strategia- ja suunnittelupaketin, alkaen 1600 € + alv

Sparraukset, konsultointi, ideointiapu

Lvngroom tarjoaa asiakkailleen vapaamuotoista tukea viestintäänsä. Tätä sparrausta, konsultointia ja ideointiapua voidaan tarjota tuntiperusteisesti tai kuukausittain erikseen sovitun mukaisesti.

Tuntiveloitus 90 € + alv

Nettisivut ja -sisällöt, painotuotteet

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme kanssa yhdessä nettisivukokonaisuuksia aina yksinkertaisista nettisivuista varausjärjestelmiin ja verkkokauppoihin. Nettisivujen tekeminen vaatii hyvän suunnittelun, sopivan teknisen ratkaisun, sisällöntuotannon, joka ottaa huomioon asiakkaat sekä hakukoneet, ja sivujen ylläpidon. Kokonaisuus suunnitellaan aina tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa. Meidän kauttamme järjestyy koko paketti. Meidän kauttamme voit myös tilata painotuotteet (sisällöt ja muotoilu).

Hintaesimerkki: Yksinkertaiset nettisivut, alkaen 1250 € + alv (sisältää etusivun, 2 alasivua sekä sisältöjen stilisointi asiakkaan materiaaleista, sivujen julkaisu), varmuuskopiot ja ylläpito erillisen sopimuksen mukaan.
Tuntiveloitus 95 € + alv.

Markkinointiin päällikkö tai assari

Lvngroom tuottaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa viestintätoimistopalveluita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voimme toimia organisaatiosi markkinnointiosastona tai markkinointiassistenttina, riippuen siitä, mihin apua kaipaat. Toteutamme teidän tai yhdessä laatimamme markkinointisuunnitelman mukaisesti pitkäkestoista markkinointia aina lehtimainonnasta someviestintään ja sisällöntuotantoon.

Alkaen 95 €/h + alv, 350 € + alv /kk tai sopimuksen mukaan.

Pistä vaikka savumerkkejä tulemaan

Puhelin

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

Sähköposti

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!