Viestitään fiksummin

Matalalla kynnyksellä ja korkein tavoittein Ota yhteyttä

Koulutukset ja konsultointi

Lvngroom tarjoaa sinulle apua, kun haluat itse oppia enemmän tai kaipaat lisää ideoita tai pallotella ideoitasi jonkun kanssa. Laura Johansson on pitkän linjan sosiaalisen median ja viestinnän kouluttaja. Hän on pidetty ja arvostettu alallaan. Lisäksi tarjoamme konsultointia ja sparrausta viestinnän kimurantteihin ja kiinnostaviin tilanteisiin. Somestrategiat ja suunnittelut hoituvat myös meidän kauttamme. Tarvittaessa myös kriisiviestintäkonsultointia!

Koulutukset ja somestrategiat alkaen 980 € + alv, konsultaatio alkaen 125 € + alv /h.

Valokuva- ja videotuotanto

Tarjoamme ammattimaisia valokuvauspalveluita ja videotuotantopalveluita kevyellä kalustollamme. Potretit, yrityskuvat verkkosivuille, tuotekuvat, tunnelmakuvat ja tapahtumakuvat ketterästi tyylillä. Tapahtumakuvauksen yhteydessä voimme myös tarjota sosiaalisen median päivitykset suoraan tapahtumasta.

Yritysvideot, tunnelmavideot ja someen soveltuvat lyhyet videot saat myös meiltä näppärästi.

Valokuvaukset alkaen 200 € + alv, videot alkaen 800 € + alv.

Markkinointiin päällikkö tai assari

Lvngroom tuottaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa viestintätoimistopalveluita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voimme toimia organisaatiosi markkinnointiosastona tai markkinointiassistenttina, riippuen siitä, mihin apua kaipaat. Toteutamme teidän tai yhdessä laatimamme markkinointisuunnitelman mukaisesti pitkäkestoista markkinointia aina lehtimainonnasta someviestintään ja sisällöntuotantoon.

Alkaen 95 €/h + alv, 350 € + alv /kk tai sopimuksen mukaan.

Nettisivut ja -sisällöt

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme kanssa yhdessä nettisivukokonaisuuksia aina yksinkertaisista nettisivuista varausjärjestelmiin ja verkkokauppoihin. Nettisivujen tekeminen vaatii hyvän suunnittelun, sopivan teknisen ratkaisun, sisällöntuotannon, joka ottaa huomioon asiakkaat sekä hakukoneet, ja sivujen ylläpidon. Kokonaisuus suunnitellaan aina tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa. Meidän kauttamme järjestyy koko paketti.

Hintaesimerkki: Yksinkertaiset nettisivut, alkaen 1250 € + alv (sisältää etusivun, 2 alasivua sekä sisältöjen stilisointi asiakkaan materiaaleista, sivujen julkaisu), varmuuskopiot ja ylläpito 350 € + alv /vuosi

Painotuotteet

Lvngroom tuottaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa painotuotteita, kuten asiakaslehtiä, esitteitä, flyereitä, käyntikortteja ja kaikkea, mitä ikinä keksitkin markkinointiisi. Autamme sinua tietenkin kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa aina sisällöstä visuaalisen ilmeen loihtimiseen.

Alkaen 95 €/h + alv

Kartta

Pistä vaikka savumerkkejä tulemaan

Puhelin

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

Sähköposti

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

Käyntiosoite

Luutnantinpolku 9
00410 Helsinki