Mitä ollaan touhuttu tähän mennessä

Eli referenssejämme

BCI

Lvngroom on toteuttanut useita sarjoja coaching-koulutuksiin liittyviä videoita BCI:lle. Itse videot ovat sisäiseen käyttöön, joten referenssinä emme voi esittää videoita, ainoastaan kertoa näiden teosta.

BCI

 

 

Sosped säätiö

Lvngroomin Karri on valokuvannut ja tuottanut videoita Sosped säätiön eri hankkeille useaan otteeseen.

Digipelirajaton
Somerajaton

Lähiöpartnerit videotuotantoa

Lvngroom on toteuttanut sarjan videoita Lähiöpartnerit-ryhmälle, joita hyödynnetään markkinoinnissa.

Lisää tuottamiamme videoita löytyy täältä.

Saaren Taika -joulukalenteri

Lvngroomin Laura toimi Saaren Taika -joulukalenterin testaajana sekä piti yritykselle myös räätälöidyn kirjoituskoulutuksen, jossa hienosäädettiin uutiskirjeen sisältöjä.

Asiakkaan palaute:
”Sain eteeni tarkastettavaksi ekan uutiskirjeen sinun koulutuksen jälkeen ja kyllä parani huikeasti! Ihana soljuuus ja flow nyt ❤ KIITOS ❤

Saaren taika

Lähiöpartnerit

Lvngroom on yhdessä yhteistyökumppanin kanssa toteuttanut Lähiöpartnereille viestintämateriaalia laajasti aina nettisivuista ja visuaalisesta ilmeestä sosiaaliseen mediaan ja valokuvaukseen.

www.lahiopartnerit.fi

Saaren Taika

Lvngroomin Karri on toteuttanut Saaren Taika -yritykselle tunnelmallisen mainosvideon, jossa painotus on vahvasti saaristossa, käsin tekemisessä ja raaka-aineissa.

Laura on pitänyt Saaren Taialle räätälöidyn kirjoituskoulutuksen, jossa hienosäädettiin uutiskirjeen sisältöjä.

Sain eteeni tarkastettavaksi ekan uutiskirjeen sinun koulutuksen jälkeen ja kyllä parani huikeasti! Ihana soljuuus ja flow nyt ❤ KIITOS ❤

Saaren taika

Eduskuntavaalit 2019

Vuoden 2019 eduskuntavaaleihin Lvngroom toteutti vaalivideon ja markkinointikuvat RKP:n Sandra Bergqvistille. Hän pääsi kansanedustajaksi ja teki historiaa Varsinais-Suomen ensimmäisenä RKP:n naiskansanedustajana. Laura myös valokuvasi Helena Särkijärven ja Ville Turkan markkinointikuvat.

Nuorten Palvelu Ry

Lvngroomin Karri on toteuttanut kaksi videota Nuorten Palvelu Ry:lle. Lisäksi hän on kuvannut henkilöstökuvat yhdistykselle, joka tekee tärkeää nuorisotyötä Kuopiossa.

https://nuortenpalvelu.fi/

 

Ruka SUP Weekend

Lvngroomin kesäperinteeksi pikkuhiljaa muodostuva Ruka SUP Weekend järjestetään heinäkuussa Kuusamossa, Oulangalla. Olemme tapahtumassa valokuvaajina ja videokuvaajina. https://www.rukasupweekend.com/

 

CMADFI-tapahtuma

Lvngroom on ollut CMADFI-tapahtumassa mukana kahvituntisponsorina ja tapahtuman valokuvaajina jo useamman vuoden ajan. CMAD on lyhennys sanoista Community Manager Appreciation Day:sta ja tapahtuman järjestää talkoovoimin Johanna Janhosen johdolla.

https://cmad.fi/

 

Dustcontrol

Dustcontrol Finland myy Suomessa teollisuuden pölynerottimia ja muita työmailla tärkeitä puhtaanapitolaitteita. Lvngroom on kaksikielisenä yrityksenä aktiivisesti toiminut Dustcontrol Finlandin ja Ruotsin emoyhtiön välissä markkinointiassistenttina, mikä vähentää maajohtajan markkinointiin vievää aikaa tärkeisiin myyntitöihin.

Lvngroom on tuottanut teksti-, kuva- ja videomateriaalia Dustcontrol Finlandille, sekä tuottanut mm. uutiskirjeitä ja muita markkinointimateriaaleja esimerkiksi messuille ja painotuotteisiin.

http://dustcontrol.fi/ 

Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungille Lvngroom on jo vuosien ajan tehnyt paljon eri toimeksiantoja, kuten esimerkiksi Elinkeino-osastolle yrittäjähaastatteluja kaupungin kuukausijulkaisuun, yrittäjyys- ja markkinointikursseja Paraisten ruotsinkieliselle lukiolle, valokuvaustöitä eri matkailu- ja ruokahankkeille sekä sosiaalisen median koulutuksia.

Laura on myös ollut mukana Paraisten keskustan kehittämisryhmässä Paraisten paikallisten yrittäjien edustajana.

http://www.parainen.fi/

Viestintä-Piritta

Laura kuuluu järjestösomesta tunnetun, maineikkaan Viestintä-Pirittan alihankkijana. Viestintä-Pirittan tiimissä Laura toimii sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijana ja kouluttaa eri organisaatioita. Viestintä-Piritta tarjoaa sosiaalisen median koulutuksia, konsultaatiota ja strategiatyöpajoja.

Lvngroom toimii myös Viestintä-Pirittan yhteistyökumppanina valokuvauksen asiantuntijana.

http://viestintapiritta.fi/

April Kommunikation

Ahvenanmaalainen April Kommunikation on viestintätoimisto, joka tekee mm. nettisivuja, graafista suunnittelua sekä monenlaista sisällöntuotantoa. Laura toimii April Kommunikationin kaksikielisenä tekstintuottajana sekä tarvittaessa myös mantereen puolella myös valokuvaajana ja videontuottajana. Laura on yhteistyössä Aprilin kanssa tehnyt mm. ÅTH – Ahvenanmaan Puutarhat -sisällöntuotantoa verkkoon ja Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlan tekstejä suomeksi.

www.april.ax

Kemiönsaaren kunta

Kemiönsaaren kunta kuuluu Lvngroomin pitkäaikaisimpiin asiakkaisiin. Kemiönsaaren kunnalle olemme tehneet monentyyppisiä toimeksiantoja aina sosiaalisen median ja viestinnän koulutuksista valokuvauksiin ja markkinointikonsultaatioihin. Tsekkaa esimerkiksi September Open 2016 ja 2018 somesta, niissä Laura oli valokuvaamassa ja somettamassa paikan päältä.

http://www.kimitoon.fi/

Baltic Jazz

Baltic Jazz on pieni, tunnelmallinen Jazzfestivaali Kemiönsaaren Taalintehtaalla. Lvngroom on jo 5 festivaalin ajan osallistunut talkoisiin hoitamalla festivaalien sosiaalisen median näkyvyyden festivaalien aikana laadukkailla valokuvillaan suoraan konserttilavojen ääreltä. Heinäkuun alussa järjestettävä kolmipäiväinen festivaali on yksi maailman harvoista Classic Jazzin festivaaleista ja saa vuosi toisensa jälkeen kehuja kriitikoilta tunnelmastaan.

https://www.balticjazz.com/

Pistä vaikka savumerkkejä tulemaan

Puhelin

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

Sähköposti

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!