Om oss

team Lvngroom

Vårt team

Vi i team Lvngroom har en lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Karri har jobbat i stora mediahus med stora kundkonton. Laura har startat från familjens turismföretag, jobbat i små it-företag och några tidningar, med önskan att hjälpa småföretagare marknadsföra bättre. Tillsammans har vi en bred bild av både kommunikation och mediebranschen. Vi förstår dig och din situation, det lovar vi!

Laura Johansson

Laura är en tvåspråkig sociala medier-utbildare, konsult, fotograf och skribent som ser helheten och förstår även kundens budjet och resurser. Laura styr projekten i mål och älskar deadlines. Laura är Ekonomie Magister, tradenom, studentmerkonom och funderar för tillfället på att doktorera.

Karri Anttila

Karri är en konsult i sociala medier och kommunikation, fotograf, videoguru samt skribent. Han är en visionär som kommer med de galnaste idéerna och kan berätta hur de kan bli verklighet. Karri ser den stora bilden och hur du platsar där.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är pålitliga och vi vet att de gör bästa möjliga jobbet just för dig. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett bredare utbud av marknadsförings- och kommunikationstjänster.

Katja Mölsä

Katja Mölsä är AimPlanners budget- och projektguru som vi samarbetar med i både små och större marknadsföringshelheter. Hon jobbar också smidigt med ombrytning och sociala medier.

Sari Sakala

Sari Sakala från Hippu Content är en erfaren journalist som också kan jobba med t.ex. att ta fram nya koncept för kundtidningar.

Atte Kalke

Atte Kalke trollar fram broschyrer, flyers, kundtidningar eller vilka som helst tryckprodukter du än kan tänkas behöva.

April Kommunikation

April Kommunikation och Lvngroom jobbar tätt ihop med olika marknadsförings- och kommunikationsprojekt; grafisk planering, webbsidor och mer tekniska webbsidoprojekt (webshopar, bokningssystem, apps).

Filip Smeds

Filip Smeds är vår tvåspråkiga fotograf som hoppar in då våra tidtabeller inte klarar av ett fotoupprag till.

Suvi Suovaara

Suvi Suovaara är fotograf och videoproducent samt projektledare för större visuella projekt. Hon hoppar in då våra tidtabeller inte klarar av ett uppdrag till.

Teemu Korpi

Teemu Korpi är en erfaren digital expert och grafiker. Dessutom bygger han också gitarrer.

 

Karta

 

 

Ta kontakt!

 

 

Telefon

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

 

 

Epost

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

 

 

Adress

Löjtnantsstigen 9
00410 Helsingfors

 

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!