Vad vi sysslat med hittills

våra referenser

Riksdagsvalet 2019

Lvngroom producerade för riksdagsvalet 2019 en valvideo samt marknadsföringfoton åt SFP:s Sandra Bergqvist, som blev invald och blev SFP:s första kvinnliga ledamot från Egentliga Finland. Laura fotade också Helena Särkijärvis och Ville Turkkas marknadsföringsfoton.

Nuorten Palvely Ry

Lvngrooms Karri har gjort två videor åt Nuorten Palvelu Ry. Dessutom har han fotograferat föreningens personal.

https://nuortenpalvelu.fi/

 

Ruka SUP Weekend

Ruka SUP Weekend har blivit en tradition för Lvngroom. Evenemanget arrangeras på Oulanka i Kuusamo och vi fotar och filmar evenemanget.

https://www.rukasupweekend.com/

CMADFI-evenemanget

Lvngroom har redan i flera års tid varit en av CMAD-evenemangets sponsorer; vi fotograferar under evenemanget. CMAD är en förkortning av Community Appreciation Day och evenemanget arrangeras på talkobasis och dras av Johanna Janhonen.

https://cmad.fi/

 

Dustcontrol

Dustcontrol Finland säljer industriella dammsugare och andra rengöringsmaskiner för fabriker och andra anläggningar. Lvngroom är ett tvåspråkigt företag som jobbat tätt ihop med Dustcontrol Finland samt moderbolaget i Sverige.

Lvngroom har producerat texter, bilder och videomaterial åt Dustcontrol. Vi jobbar regelbundet med bl.a. nyhetsbrev och annan marknadsföring och kommunikation.

http://dustcontrol.fi/ 

Pargas stad

Lvngroom har jobbat i flera omgångar med Pargas stad. Vi har haft uppdrag så som textproduktion, företagsamhets- och marknadsföringskurser, fotograferingsuppdrag samt kurser i sociala medier. Laura har också varit med i Pargas centrums utvecklingsprojekt som representant för Väståbolands företagare.

http://www.parainen.fi/

Viestintä-Piritta

Laura är en av Viestintä-Pirittas team. Viestintä-Piritta har specialiserat sig på sociala medier för tredje sektorn och Laura är en av utbildarna i teamet. Lvngroom fungerar dessutom som Viestintä-Pirittas fotoexpert.

http://viestintapiritta.fi/

April Kommunikation

Åländska April Kommunikation är en kommunikationsbyrå som jobbar bland annat med webbsidor, grafisk design samt mångsidig innehållsproduktion. Lvngroom fungerar som tvåspråkig textproducent samt vid behov på fastlandet som fotograf och videoproducent. Laura har via April hjälpt bland annat Ålands Trädgårdshall och Skördefesten med innehållsproduktion.

www.april.ax

Kimitoöns kommun

Kimitoöns kommun är en av Lvngrooms långvarigaste kunder. Kimitoöns kommun har anlitat Lvngroom med många olika uppdrag inom sociala medier och kommunikation samt fotografering och marknadsföringskonsultation. Kolla t.ex. September Open 2016 och 2018 – Laura har fotograferat och skött om sociala medierna under evenemanget.

http://www.kimitoon.fi/

Yoga Nordic

Vi producerar regelbundet foto till Yoga Nordics sociala medier. Vi planerar även att producera videor.

http://yoganordic.fi/fin/

Baltic Jazz

Baltic Jazz är en liten och stämningsfull jazzfestival i Dalsbruk i Kimitoöns kommun. Lvngroom har redan under 5 festivaler varit en del av talkoteamet genom att producera foton till sociala medierna. 

https://www.balticjazz.com/

 

Karta

 

 

Ta kontakt!

 

 

Telefon

050 555 9292 / Laura
0400 944 353 / Karri

 

 

Epost

Laura Johansson: [email protected]
Karri Anttila: [email protected]

 

 

Adress

Löjtnantsstigen 9
00410 Helsingfors

 

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!