Toinen koronavuosi meni meillä Lvngroomilla aika hyvin. Vuoristorata jatkui, kuten varmasti monilla muillakin yrityksillä. Välillä tehtiin töitä hiki hatussa ja välillä ihmeteltiin asiakaskatoa.

Jaksaminen parani entisestään, mutta edelleen vanhat terveyshuolet nostivat päätään aina välillä. Vuoden alku ja marras-joulukuu olivat suhteellisen hiljaisia (paitsi joulua edeltävällä viikolla olikin sitten paljon töitä). Kesälomaa pidettiin kokonainen kuukausi, mikä tuli tarpeeseen koronan keskellä. Silloin pyöritimme airbnb:tä, veneiltiin ja korjailtiin veneitä.

Kuvauskeikkoja Karrilla oli useita keväällä ja kesällä, syksyllä hieman vähemmän. Lauralla riitti koulutuksia ja konsultaatioita kivasti pitkin vuotta, joskin niitäkin voisi olla hieman tasaisemmin. Tätä pitänee vieläkin harjoitella, kun myydään tämän vuoden kalenteriaikoja.

Yhä useampi asiakas tulee meille suositusten kautta, mikä ilahduttaa meitä suunnattomasti. Koen saaneeni yhä enemmän varmuutta ja vahvuutta viestinnän asiantuntijana, ja olenkin päässyt mukaan todella kiinnostaviin viestinnällisiin projekteihin – aina lähiöiden kehittämisestä ja vastuullisen matkailun tuottamisesta, lapsiperheiden asioihin, terveydenhuollon palveluiden brändäykseen ja ekologisten tuotteiden markkinointiin. Karri taas on päässyt suunnittelemaan, tuottamaan ja toteuttamaan mm. valmennustalon videoita sekä rakennusalan yritysten esittelyvideoita. Lisäksi olemme päässeet tekemään sisältöjä ja viestintää sekä kuntavaaleihin että aluevaaleihin.

Meidän koronaprojektimme Viestintäopisto käynnistettiin viime vuodenvaihteessa, mutta sen jälkeen homma on ollut jäissä työkiireiden vuoksi. Tänä vuonna on tarkoitus vihdoin ja viimein lanseerata palvelu ihan tosissaan. Kurssivideoita on kuvattuna jo useita, nyt vain pitää kasata ne kurssikokonaisuuksiksi ja pistää markkinointimylly pyörimään!

Itse toivon vuodelta 2022 jonkinlaista tasaisuutta. Oma kalenteri on aika-ajoin ollut sen verran täynnä, että stressi meinaa iskeä yrittäjään. Stressi meinaa myös iskeä yrittäjään silloin, kun kalenteri huutaa tyhjyyttään. Siksi aiommekin panostaa yhä enemmän tasaamaan myyntiä ja samalla myös työn määrää.

Henkilökohtaisesti haluan kehittää osaamistani kriisiviestinnässä, sekä ylläpitää viestinnän osaamista muillakin alueilla. Haluan myös vahvistaa omaa asiantuntijabrändiäni – tätähän olen opettanut jo varmasti tuhansille viestijöille 12 yrittäjävuoteni aikana. Nyt voisi olla se hetki, jolloin määrätietoisemmin panostan itsekin tähän!

Olkoon vuosi 2022 tasaisen menestyksekäs niin meille kuin teille lukijoillekin!

Lopuksi haluan kiittää Tahiti Viroa, joka oli apunani toista kuukautta syksyllä harjoittelijana. Olet tähti <3

Laura Johansson
toimitusjohtaja ja viestinnän asiantuntija
Lvngroom Oy

P.S. Vuodenvaihteessa sanoimme irti toimiston ja muutimme isompaan kotiin, nyt meillä on kummallakin omat toimistot kodin yhteydessä. Lisäksi Villa Anni Paraisilla toimii myös toimitilana Turun seudulla, jossa meillä on paljon verkostoja ja asiakkaita. Juuri nyt ei kauheasti verkostoiduta kasvotusten, mutta jos ja kun korona hellittää, niin tervetuloa kaffelle Vantaalle tai Paraisille!

 

TILAA UUTISKIRJEEMME!

 

Lähetämme aika-ajoin uutiskirjeitä, joissa kerromme viestintään liittyvistä asioista sekä meidän kuulumisiamme. Emme ole spämmikone, joten sitä ei tarvitse pelätä.

Uutiskirjeen tilaaminen onnistui!